Mechanical Engineer

Jij staat als startende of ervaren Mechanical engineer open voor een baan waar jij je creativiteit en oplossingsgerichtheid helemaal in kwijt kan. Dat doe je het liefst voor een innovatief bedrijf, een bedrijf waar jij trots op kunt zijn. Bij Teqram wordt gewerkt aan een van de grootste innovaties in de industriële automatisering: het geven van oog hand coördinatie aan robots.

Jouw grote uitdaging als Mechanical Engineer

Jij gaat er samen met onze andere mechanical engineers ervoor zorgen dat we snel goede maatwerk grippers en andere klant specifieke zaken ontwikkelen die onze robots inzetbaar maken. De meeste van onze robots worden in de plaatwerkindustrie ingezet, vandaar dat elke oplossing die jij maakt, naast functioneel ook robuust moet zijn.

Je werk begint met een probleemstelling waar een oplossing voor bedacht moet worden. Voor ons is namelijk elk probleem oplosbaar met een slimme oplossing. Je maakt deel uit van een tof, sociaal en zeer slim team van, zoals ze zichzelf ook wel noemen, vak enthousiasten.

De kans dat jij besmet raakt is aanwezig want de kick van het realiseren van allerlei unieke oplossingen is groot. 

Tot je taken behoren onder andere:

  • Bedenken van concept oplossingen;
  • Uittekenen van concepten in Solidworks;
  • Doorontwikkelen van bestaande systemen
  • Bestellijsten generen;
  • Begeleiding bouw prototype.

Do you want to pioneer robotics ?

Wij gaan voor de uitdagingen die anderen niet aandurfden, jij ook?

We zoeken een pragmatische collega die inventief en technisch is. Jij ontwerpt zo dat de robot z’n werk kan doen en vooral blijft doen. Want wat jij ontwerpt, daar heb je écht goed over nagedacht. Je hebt kennis en ervaring opgedaan óf sterke affiniteit met, industriële automatisering, robotisering en/of machinebouw. Je bent een prettig aanspreekpunt, iemand die snel de kern van de vraag helder weet te krijgen en pas tevreden is als je het helemaal begrijpt. In drukke tijden weet jij goed je prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je collegiaal ingesteld en werk je graag in een hecht team.

Verder vragen we van je als Mechanical Engineer:

  • Hbo-opleiding richting werktuigbouwkunde, Mechanical of industriële automatisering;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring met Solidworks of andere 3D software

Functievereisten

We vragen veel, maar bieden je meer

Het allerbelangrijkste: je gaat meebouwen aan een van de grootste innovaties in robotica van de laatste jaren. Daarnaast ga je in een fijne werkomgeving werken waar je veel van je ervaring en/of ideeën kwijt kunt. We vragen commitment, maar we bieden jou dat ook. Samen gaan wij voor steeds beter en ook jouw mening vanaf dag één serieus wordt genomen. Teqram is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren om zo onze unieke positie te behouden en daar waar mogelijk uit te bouwen. Wij zorgen ervoor dat jij je uitdaging kunt vinden en, zeer essentieel, kan blijven vinden.

Wij leven voor de vooruitgang!

Teqram ging 5 jaar geleden de technische uitdagingen aan die andere organisaties niet aan durven of kunnen. Van hand oog coördinatie, touch sensitiviteit tot smart factory software. Bij Teqram geloven we in het aannemen van de meest getalenteerde en gedreven collega’s en zijn we op zoek naar mensen die samen de grootste uitdagingen willen aangaan. Dat is wat ons echt onderscheidt van de rest. We geloven sterk dat je pas je volledige potentieel kunt benutten wanneer je eigenaarschap en autonomie hebt, die krijg je dus ook. We stimuleren een informele en vriendelijke bedrijfscultuur waar hulp en ondersteuning altijd binnen handbereik zijn. Zin om deel uit te maken van de vooruitgang?

Ben jij klaar voor de uitdaging van je leven?

Wij geven je graag een vrijblijvende rondleiding in onze R&D facility.

Heb je functie-inhoudelijke vragen? WhatsApp, bel of mail ons dan. We staan je graag te woord.