Stage Marketing & PR

Functieomschrijving

Jij gaat op tactisch en strategisch niveau zorgen dat iedereen bekend is met de bedrijven binnen de groep van Tollenaar Industries. Wij willen de bekendheid van onze bedrijven vergroten en technisch talent binnen de plaatbewerking, machinebouw en robotica opleiden. Daar komen jouw copywriting vaardigheden perfect van pas. 

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor alle tekstuele uitingen van onze bedrijven. Hierbij kan je denken aan persberichten, website content maar ook recruitment gerelateerde teksten zoals vacatures en social media content.

Aan jou de uitdaging om op uiteenlopende manieren onze werkzaamheden, cultuur en USP's te communiceren naar onze doelgroep. Dit is een nieuwe stage positie. We luisteren daarom ook graag naar waar jij energie van krijgt en wat jij wil leren.

Deze stage vraagt om een ondernemend persoon die volop kansen ziet. Wij geven je de vrijheid en ondersteuning die nodig is zodat jij goed je werk kan doen. Eén ding is zeker, je staat er nooit alleen voor. Je vergadert wekelijks met je team bestaande uit een marketeer, praktijkbegeleider, HR-medewerker, content creator en recruiter. Een ambitieus team dat houdt van korte lijnen, doorpakken en impact maken.

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • Copywriting
  • Het verspreiden/posten van stageopdrachten
  • Het beheren van onze social mediakanalen
  • Het eventueel organiseren van doelgroepgerichte events, beurzen, open dagen
  • Het eventueel opstarten en onderhouden van samenwerkingen met scholen en instanties

Wat bieden wij?

Innoveren en ondernemen zit in ons bloed. Je krijgt de kans om mee te werken in een organisatie die op snel tempo stappen maakt. Wij luisteren naar je ideeën, denken mee en zorgen samen dat wij op een ongekende manier onze doelgroepen bereiken.

De verschillende bedrijven

Tosec bestaat uit een gezellige groep collega’s die werkt aan de meest uiteenlopende metaalconstructies. Bij TME werken wij aan enorme werktuigbouwkundige installaties zoals The Interceptor van Ocean Clean Up en bij Teqram staan wij aan het voorfront van de industriële revolutie met vision guided robotics. Voor elk bedrijf een geweldig verhaal waar elk technisch hart sneller van gaat kloppen. Dat geeft jou een mooie basis om onze doelgroepen te enthousiasmeren.

Functievereisten

Wie ben jij?

Jij bent ondernemend, initiatiefrijk en loopt over van de creatieve ideeën. Je floreert in een zelfsturende omgeving en bent doelgericht. Jij ziet kansen waar anderen ze niet zien en nog belangrijker, je pakt ze met beide handen aan.

Verder:

  • Volg je een HBO of WO studie in de richting van marketing, communicatie of vergelijkbaar
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Ben jij klaar voor de uitdaging van je leven? Je bent van harte welkom!

Indien je geïnteresseerd bent in een stage bij Teqram of je hebt functie-inhoudelijke vragen, WhatsApp, bel of mail ons dan. We staan je graag te woord.