Monteur Vision Guided Robots

Bij Teqram werken wij aan doorbraken in vision guided robotica en de autonome fabriek. Ons team van service monteurs zorgt voor een volledige oplevering van onze robots. Heb jij ervaring als storingsmonteur, onderhoudsmonteur of ben jij helemaal weg van industriële automatisering? Lees dan zeker verder.

Jouw grote uitdaging als Monteur

Voor een inventief, collegiaal en technisch onderlegd persoon als jij is dit misschien wel de perfecte baan; het leveren, op locatie opbouwen, testen en overdragen van de Easy Grinder. Dit doe je op onze locatie in Zwolle en indien jij dit wil ook bij onze klanten in Duitsland, België of Amerika.

Wat voor werkzaamheden kan je aan denken?

  • Het monteren, op-en afbouwen van de workstations
  • Het monteren, op- en afbouwen en inladen van de robots
  • Storingen verhelpen
  • Testen van de robots
  • Het mede ontwerpen van de prototypes
  • 3-daagse cursussen geven aan de medewerkers en de bedieners

Bij Teqram werken wij aan baanbrekende technologie. Wij zijn ervan van bewust dat weinig mensen ervaring hebben met onze werkzaamheden. Hierom kijken wij graag  waar jij energie van krijgt, waar je goed in bent en passen de werkzaamheden daarop aan. Hierdoor krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen en draag je de verantwoordelijkheid die jij aankunt.

Functievereisten

Wij gaan voor de uitdagingen die anderen niet aandurven, durf jij dat ook?

We zoeken een gedreven en collegiale collega die daarnaast nog ook nog eens erg oplossingsgericht is. Iemand die het liefst elk onderdeel in zijn/haar handen heeft gehad zodat jij razendsnel een passende oplossing voor elk probleem kan vinden.

Verder vragen we van je als Monteur:

  • mbo, hbo-opleiding richting werktuigbouwkunde, mechatronica, elektrotechniek of industriële automatisering;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een pré;
  • een goede beheersing van de Duitse taal is pré;
  • affiniteit met softwarepakketten.

We vragen veel, maar bieden je meer!

Het allerbelangrijkste: je gaat een van de grootste innovaties in robotica van de laatste jaren leveren en inzetbaar maken bij onze klanten. Het is geweldig om de robotsystemen te zien opstarten en aan het werk te zien gaan en te weten dat wij het eerste bedrijf ter wereld zijn die dat voor elkaar hebben gekregen!

Daarnaast ga je in een fijne werkomgeving werken waar je veel van je ervaring en/of ideeën kwijt kunt. We vragen commitment, maar we bieden jou dat ook. Samen gaan wij voor steeds beter en wordt ook jouw mening vanaf dag één serieus wordt genomen. Na een week hard werken sluiten wij af in onze eigen bedrijfskroeg.

Creatief en innovatief : wij leven voor de vooruitgang!

Teqram ging 6 jaar geleden de technische uitdagingen aan die andere organisaties niet aan durven of kunnen. Van oog hand coördinatie, touch sensitiviteit tot smart factory software. Bij Teqram geloven we in het aannemen van slimme en gedreven collega’s die samen met elkaar de grootste uitdagingen willen aangaan. Dat is wat ons echt onderscheidt van de rest.

We geloven sterk dat je pas je volledige potentieel kunt benutten wanneer je eigenaarschap en autonomie hebt, die krijg je dus ook. We stimuleren een informele en vriendelijke bedrijfscultuur waar hulp en ondersteuning altijd binnen handbereik zijn wanneer daarom wordt gevraagd.

Zin om deel uit te maken van de vooruitgang?

Ben jij klaar voor de uitdaging van je leven?

Wij geven je graag een vrijblijvende rondleiding in onze R&D facility.

Heb je functie-inhoudelijke vragen? WhatsApp, bel of mail ons dan. We staan je graag te woord.