Stage Vision Guided Robotics, Mechatronica en Smart Factory Software

Wil jij stage lopen in een organisatie waar innovatie centraal staat? Heb jij een sterke affiniteit met vision-guided-robotics en autonome productie? Dan is een stage bij Teqram misschien wel iets voor jou!

Wie zijn wij?

Teqram is een organisatie, onderdeel van Tollenaar industries, waarbij er wordt gewerkt met revolutionaire doorbraken in turn-key robotsystemen.

De oplossingen van Teqram draaien om het flexibel omgaan met productvariaties of veranderingen in de omgeving. Geheel iets anders dan conventionele industriële robots.

We zijn een snelgroeiende organisatie en zoeken een stagiaire waar we van kunnen leren. Ook wij zijn niet uitgeleerd en staan dan ook open om van jou te leren.

Daarnaast bieden wij je een omgeving waar je kunt werken met de slimste robotics en waar jij ook een groot verschil kan maken.

Wat bieden wij?

Teqram is de wereldwijde pionier op het gebied van "vision-guided robotics" en autonome fabrieken.

Onze technologie vergroot de flexibiliteit van industriële robots radicaal. Door het gebruik van computer vision, intelligente software en geavanceerde grijpers kunnen we omgaan met ongesorteerde onderdelen (bin-picking), niet-geïdentificeerde onderdelen, dynamische bin-packing en meer.

De klanten waarvoor we dit doen zijn fabrikanten in een breed scala van industrieën.

We zijn een familiebedrijf, dit is ook te merken in de omgang met elkaar. We zijn sociaal en willen met en van elkaar leren: samen zoeken we naar oplossingen die nog niet bestaan.

Ook vinden we het belangrijk sociaal te zijn naar elkaar toe. In de pauzes komen we bij elkaar om te tafeltennissen of een gesprek aan te gaan.

Op de vrijdagmiddag is het mogelijk een drankje met elkaar te doen in de Teqram kroeg. Regelmatig zijn er uitjes zoals karten, om elkaar en het team beter te leren kennen.

Alle deuren staan ​​altijd open en jij zult dagelijks met de oprichters te maken hebben. We luisteren naar elkaars ideeën en willen samen met jou en het team vooruit. Ervaring is een pré, creatieve ideeën en de drive om ze te realiseren een must.

Wil jij deel uitmaken van iets unieks? Wordt dan onze nieuwe collega!

Wie zoeken we?

Allereerst ben je een onderzoekend en enthousiast persoon, die kan samenwerken met collega’s.

Jij werkt onder het motto: ‘’Ik heb het nog nooit gedaan, ik denk dat ik het kan’’. Tijdens het overleggen wil je graag begrijpen, maar durf je ook je eigen inbreng te geven. Je leert snel en bent een sympathieke collega.

Waarom zou je kiezen voor Teqram?

Het is een enorme kans om te werken en te leren van de besten.

Er zijn veel mogelijkheden voor je stagewerkzaamheden en -opdrachten. In overleg maken we er voor jou een uitdagende stage die aansluit op jouw interesses. Daarnaast zijn er bij Teqram een scala van opleidingsmogelijkheden en in de toekomst eventueel carrièremogelijkheden. Wie wil dat nou niet?

Start nu in vision-guided-robotic, ook wel de toekomst!

Geïnteresseerd?

Indien je geïnteresseerd bent in een stage bij Teqram of je hebt functie-inhoudelijke vragen, WhatsApp, bel of mail ons dan. We staan je graag te woord.